Chi sono


Premiul Festivalul Cultural Internațional 
"Tra le parole e l’infinito”


 A 19-a ediție a Premiului literar de Proza editata si inedita
 Premiu ideat de Cav. Nicola Paone 

 Autorii străin

 (Participarea este gratuită)


Scopul inițiativei este de a evidenția lucrări și autori și de a îndemna la scris si la lectura noile generații. Premiul secțiunea inedita avand ca tema "Infinitul" este deschisă autorilor străini.
Este admis orice gen literar roman, povestiri, eseuri, basm etc.)
Se poate participa prezentând doar o singura proza scurtă, lucrare ce nu poate avea mai mult de cinci pagini (aproximativ 3.000 de batai pe fiecare pagină inclusă), numai pe o fața, caracter New Timers New Roman, corp 11, PDF. cu traducere în italiană, în format electronic prin e-mail.
Cu date personale și autorizare pentru prelucrarea lor in conformitate cu art. 13 din Decretul legislativ nr. 196/2003. Legislația italiană. Termenul expedițiilor este pana 28 februarie 2018.
Autorii recunosc organizatorilor fără nici o remunerație, dreptul de tipărire a lucrarilor la sfarsitul concursului, afirmand că sunt autorii și proprietarii lucrării trimise. Garantand  faptului că orice publicare  electronică și / sau tipărită a unui fragment din lucrare nu va încălca drepturile unor terțe părți de orice fel. Astfel promotorii evenimentului vor fi considerați scutiți de  plata eventualelor recompense cerute, ele fiind preluate numai de autor. Datele trimise sunt considerate ca liberatorii. Participarea la concurs presupune acceptarea deplină a prezentului regulament. În afara primilor șapte clasificati vor fi și premii ale reprezentelor instituționale și private. Tuturor participantilor vor fi inmanate elegante atestate nominale. Lucrările nu vor fi returnate, juriul va fi făcut cunoscut în timpul serii de gală. Cei care nu au participat la ceremonia de premiere vor putea cere ca atestatele sa le fie trimise prin posta, pe propria cheltuiala. Gala de premiere va avea loc într-o locație de prestigiu, la o data ulterior comunicată tuturor. Lista cu clasificarea invingatorilor va fi afișată pe site-ul web al premiului și într-o antologie cromatica publicată în format E book ce se poate descărca și pe site-ul nostru web.

 

e-mail – nicpao1@libero.it